NIEUWS van VEHIKEL       10 maart 2014

 

DE MAILING EN DE POST

 

Dat was een hele exercitie voor Vehikel. Wij hebben een groot bestand van zo’n 2.500 adressen waarvan de eerste dateren uit 1981, toen er nog helemaal geen Internet, email laat staan Facebook bestond!

Het overzetten van analoog (de vertrouwde Post) naar digitaal (email) is geen sinecure. Daar komt bij dat we van heel veel standhouders helemaal geen emailadres hebben, of een verouderd adres.

Vorige week zijn alle (750) emails verstuurd en vandaag (5 maart) is de post (700 brieven) weggestuurd. Nu moeten we nog een postmailing klaar maken voor iedereen met een onjuist of verouderd emailadres. Dat gaat deze week gebeuren.

 

FACEBOOK ACTIE VOOR BEZOEKERS

 

Op de Vehikel-facebook (www.facebook.com/vehikel) staat een afbeelding van Vehikel, zoiets als onze flyer. Iedereen die dat plaatje deelt met zijn eigen Facebook pagina maakt kans op één van de 15 paketten (van twee dagkaarten) die wij verdelen. 

 

FACEBOOK ACTIE VOOR STANDHOUDERS


Voor de standhouders die voor Vehikel gaan inschrijven of hebben ingeschreven is er ook een actie op Facebook. Standhouders verdienen een deelnemersbewijs (twv € 15,-) als ze het Vehikel plaatje delen met hun eigen Facebook pagina en Vehikel een link sturen. Als ze op hun inschrijfformulier vermelden dat ze dit hebben gedaan ontvangen ze bij hun deelnemerspapieren gratis een van de bestelde deelnemersbewijzen.

 

GRAAG UW EMAILADRES!

 

U begrijpt het al: geef ons uw emailadres! Dat scheelt een hoop post en werk, en u kunt er zeker van zijn dat u de eerste bent die de formulieren ontvangt.

 

 

Op de site www.vehikel.com

Het inschrijvingsformulier staat overigens ook op onze site www.vehikel.com. Bij het kopje beursinformatie kunt u het uitprinten en met de post aan ons opsturen!

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

14 januari ‘14

VEHIKEL VERPLAATST NAAR APRIL 2014

VEHIKEL 12-13 APRIL 2014 IJSSELHALLEN ZWOLLE

 

 

NIEUWE DATUM

 

Na de goede maar niet perfecte Vehikel van december 2013 hebben we wat meer tijd nodig om een echt goede beurs neer te zetten. Daarom is Vehikel verplaatst van de oorspronkelijke datum van 1-2 maart naar 12-13 april 2014. We blijven in de prachtige IJsselhallen van Libéma en de opzet is als voorheen, dus de entreeprijs is € 10,-  en toegang voor vrouwen en kinderen tot 12 jaar is gratis. Vehikel heeft geen invloed op Libéma’s  –bescheiden- parkeerprijs van € 5,-.

 

GEEN AUTO’S

 

Met de auto’s loopt het niet zo goed in Zwolle en omgeving. Daarom houden we daar voorlopig mee op. De komende Vehikel wordt een beurs voor motoren, bromfietsen, onderdelen en aanverwante zaken, zonder auto’s.

 

DIGITALE  INSCHRIJVINGSFORMULIEREN

 

Volgende week gaan we de formulieren voor de inschrijving verzenden. We versturen deze per email voorzover we de adressen daarvan hebben. Als we uw email-adres nog niet hebben, stuur het dan naar ons op! De ‘ouderwetse’ deelnemers krijgen de papieren gewoon per post. De formulieren komen ook op de website www.vehikel.com te staan, zodat iedereen deze kan uitprinten en zich daarmee kan aanmelden.

 

 

Frits de Graaf/VEHIKEL